Tko stoji iza maXture?

Slobodno nam se obrati za bilo kakvo pitanje. A i nećemo se ljutiti ako nas samo želiš pozdraviti.

Valentina Jakopec, mag. educ.

Iako je profesorica hrvatskog jezika i povijesti, njezina je uža specijalnost izračun bodova za upis na faks i karijerno savjetovanje. Prošle godine njeno je predavanje čulo više od 4000 maturanta diljem Hrvatske. Ako Valentinu nisi sreo u svojoj školi, onda si je sigurno vidio na TikToku ili kvizu s Moranom Zibar.

Pripreme za državnu maturu

Karla Garac, mag. act. soc.

Karla je stručnjakinja za digitalni marketing, društvene mreže i idejna začetnica našeg TikTok profila, a u maXturi je od njezina osnutka. Odgovorna za organizaciju nastave i raspored, uvijek pazi da sve prođe bez problema. Za sve je naše profesore i polaznike tehnička podrška pa zahvaljujući njoj snimku predavanja možeš pogledati već isti dan kada se i održala nastava.

Uživo pripreme za državnu maturu

Vedrana Meašić, prof.

Voditeljica maXture s dugogodišnjem iskustvom u području priprema za maturu s kojom je sve započelo. Upućena u svaki aspekt poslovanja, osigurava da tim funkcionira kao jedno. Sve dosadašnje prikupljeno znanje transformirala je u nove ideje bez kojih maXtura ne bi bila ovo što jest. Profesor u njoj uvijek pazi da svi naši materijali budu u skladu s najnovijim ispitnim katalozima.

Online pripreme za državnu maturu

Petra Chudy, prof.

Ako nazoveš u maXturu, velika je vjerojatnost da će ti se javiti naša Petra, karijerno te savjetovati i odgovoriti na sva tvoja pitanja. Osim toga, Petra je zadužena za kontrolu kvalitete nastave. Nema profesora koji nije prošao put od oglednog sata do posjeta nastavi. Zanat pekla u NCVVO-u kao koordinator stručne radne skupine za Hrvatski jezik, ispravit će svaki tvoj esej kao ispravljači na maturi.

Uživo pripreme za maturu

Kako je nastala maXtura?

U Profil Klettu posvećeni smo kvalitetnom obrazovanju i podršci učenicima i nastavnicima. Iz svega se toga izrodila i maXtura, jer znamo da našom tradicijom, stručnošću i naprednim tehnologijama možemo učiniti razliku i biti na putu s tobom u postizanju uspješne obrazovne budućnosti! Usmjereni smo na pojedince, rezultate naših maturanata, a i nismo ovdje samo da ti pružimo određeno znanje, nego želimo da s nama stekneš dodatno samopouzdanje, sigurnost, da naučiš planirati svoje vrijeme, pronađeš svoj stil učenja, a važno nam je i da se na tom putu zabavimo. 😊